Blog


Projekt Najdi svého zemědělce pochází z dílny Zemědělského svazu České republiky a jeho hlavním cílem je propagovat přímý prodej poctivých potravin od českých farmářů. Věříme, že lokální nakupování potravin s jasným důvodem je přínosné jak pro ekologii, tak podporu českého zemědělství, tak přinese i mnohem kvalitnější stravu.

Praha, 20. října 2023 – První robotický traktor v České republice nepotřebuje řidiče a je plně autonomní. Představili ho zástupci České technologické platformy pro zemědělství ve Výzkumném ústavu rostlinné výroby v Praze. Zemědělci si od vyšší míry automatizace slibují zvýšení efektivity procesů, snížení nákladů v dlouhodobém horizontu a lepší...

Japonští vědci varují před riziky spojenými s krevními transfuzemi od jedinců očkovaných mRNA COVID-19

BU BU BU

15.03.2024

DATA: Nástup černého kašle. Na vině je křehká imunita po covidu i pozdní přeočkování

Zázračné účinky máku: Patří mezi nejzdravější potraviny světa
Pokud jste si na Vánoce dopřáli chutné makové koláče či jiné dobroty ochucené mákem, lépe jste ani udělat nemohli. Mák je totiž jednou z nejzdravějších potravin světa.

Kuchařka

13.03.2024

Stačí jen napsat na co máš chuť a vypíše se recept!

Let MH 370 byl let společnosti Malaysia Airlines, který letěl 8. března 2014 tamějšího data z Mezinárodního letiště Kuala Lumpur v Malajsii na Letiště Peking v Číně. Letadlo bylo typu Boeing 777-200ER a mělo registrační označení 9M-MRO. Na palubě bylo přítomno celkem 239 lidí.

Náskok elit spočívá v koordinovaném úsilí uvalit na lidstvo předpřipravené psychologické operace s cílem jeho zotročení. Naším úkolem je rozpoznat tyto manipulace, což už od covidu a s přibývajícím časem pro určitou část probuzené masy není problém. Jak se tedy lidstvo může s omezenými řídícími nástroji koordinovat? Změnou přemýšlení o nás o...