Zprávy

Vkládáme zde zprávy uváděné na Telegramu-Červený špendlík-zprávy a další.

Vkládání je pracné, proto jen, snad, nejdůležitější.

Nainstalujte si Telegram a napište (Kontakt), přidáme vás do skupin Červený špendlík.


11.4.2023 badatel

Taková perlička - tato velvyslankyně se střetla s novou realitou - ztráta iluze nadvýšenosti či vyvolenosti ... někdo se před ní netřese strachy.

Americká veľvyslankyňa v Rusku Lynn Tracy-iba sa sťažovala na Putina:

Viete, navštívila som rôzne krajiny, rozprávala som sa

s rôznymi lídrami štátov, ale len vedľa Putina som sa cítila nepríjemne.

Zdalo sa mi, že tu nevelím ja, ale on. Toto som ešte nezažila. Veľmi nepríjemné.

Посол США в России Линн Трейси пожаловалась на Путина:

Вы знаете, я побывала в разных странах, общалась с разными лидерами государств, но только рядом с Путиным я ощутила себя некомфортно. Такое было ощущение, словно не я здесь главная' а он. Никогда раньше не испытывала такого. Очень неприятно.

Столкновение с Реальностью, Диссонанс


8.4.2023 badatel

Dobrá analýza potence odhad dalšího možného vývoje. Ne že to tak bude, jen odkrývá možná úskalí, aby s nimi bylo možno počítat a být připraven a ne překvapen.

Nicméně věřím, že to kluci zvládnou a tomu se vyhnou a že to dobře dopadne i u nich - jednou provždy.

Dovolím si odhadnout plány Západu na nejbližší období: Plán požadovaného "protiútoku" ukrajinské armády je myslím dobře znám i páté koloně v generalitě ruské armády, dobře se na něj chystá a skončí pro Ukrajince (Západem plánovanou) totální katastrofou. Ruská armáda získá svou slávu, ale .. co bude dál ? O to myslím jde. Předpokládám, že v Kyjevě dojde k "proruskému" převratu, bude dosazeno nové vedení - něco na způsob Janukoviče. To staré skončí špatně - bude obviněno ze "zbytečných" ztrát, bude objevena nacistická podstata jejich režimu, Západ od nich dá ruce pryč, NATO se stáhne, Ukrajina začne být "proruská" ... Jenže začne nanovo trockistická imitace, stejně jako za toho Janukoviče - stejná korupce, útisk, bída a nespravedlnost, stejní oligarchové a jejich gangsterské metody. Tentokrát pod ruskou vlajkou. A Ukrajinci si opět budou "myslet své" a "černé kněžstvo" bude (formálně pod pláštíkem "disentu") opět udržovat a rozfoukávat plamen zvířecí nenávisti ke všemu ruskému, učitelé Ruského jazyka, kultury a historie budou cíleně vybrané ty nejodpornější, nejfalešnější a nejnevěrohodnější kreatury. Ale Putin bude tím pádem nucen (za vydatné pomoci domácí zrádné "kulturní a mediální fronty") zastavit vítězný postup SVO. Nedokáže ho za těchto podmínek obhájit před většinovou společností doma. Pochybuji, že ta dokáže v současné době celou věc už správně pochopit. Ruská duše bude jásat nad "mírem", šťastná, že hrůzy války skončily. Ten plán může paradoxně zmařit právě a jen tvrdé, nepoučitelné a také nechápající nacistické jádro na samotné Ukrajině, které se odmítne podřídit a bude pokračovat v boji .. i proti svému páníčkovi. To bojoví psi dělají. To je myslím jeden z důvodů proč je celá věc trochu "natahována v čase" a také, proč je zatím v pozadí otázka změny ruské státní symboliky. Protože ta má být ještě pošpiněna tímto (věřím, že posledním) trockistickým projektem. A je tedy potřebné spálit tam "Vlasovský hadr" a ne posvátnou symboliku Souborné Sociálně Spravedlivé Rusi.


6.4.2023 badatel

CDS - Roztok oxidu chloričitého

Dnes jsme přetřásali také toto téma, přijdu domu - ejhle, co mám v telegramu. A tak přeposílám.


6.4.2023 badatel

Jak poznat, že po nás někdo střílí a hlavně čím?

HAARP:


6.4.2023 badatel

Již několik dní je francouzský makaron s EUlejnovou v Číně na návštěvě. Přiletěli, nepozváni, nepoznáni, málem jak turisti 😊 Chtějí vysvětlovat a učit Číňany, znovu jim přikazovat, co mají dělat.

A nikdo se s nimi nebaví a nereaguje . . .

Ale to foto je pěkné a na originálu u něj (po otevření) velké množství pěkné diskuse.Již několik dní je francouzský makaron s EUlejnovou v Číně na návštěvě. Přiletěli, nepozváni, nepoznáni, málem jak turisti 😊 Chtějí vysvětlovat a učit Číňany, znovu jim přikazovat, co mají dělat.

A nikdo se s nimi nebaví a nereaguje . . .

Ale to foto je pěkné a na originálu u něj (po otevření) velké množství pěkné diskuse.


3.4.2023 badatel

.S.Michalkova: Vzťah ukrajinskej mládeže k Rusom je výsledkom dlhoročnej propagandy. Kým samotní Ukrajinci po rozpade ZSSR mali v úmysle udržiavať priateľské vzťahy s Ruskom, kým Rusi nemohli myslieť na možnosť rusofóbie v bratskej krajine, pracovalo sa metodicky - s učebnicami, učiteľmi, s obracaním pohľadu na dejiny.

Začalo sa to dávno pred krymským referendom.

V roku 2010 poslankyňa Irina Farionová usporiadala svoju slávnu hodinu rusofóbie v materskej škole č. 67. Takto sa dôsledne menila identita ukrajinského národa už od útleho detstva.

Отношение украинской молодёжи к русским людям – результат многолетней пропаганды. Пока сами украинцы после распада СССР намеревались сохранить дружественные отношения с Россией, пока русским в голову не могло прийти, что возможна русофобия в братской стране, там методично шла работа – с учебниками, учителями, с поворотом взгляда на историю.

Это началось задолго до референдума в Крыму.

В 2010 году депутат Ирина Фарион провела свой знаменитый урок русофобии в детском саду №67. Именно так последовательно меняли самосознание украинского народа с самых малых лет.

Посмотрите фрагмент из нашего выпуска 🔗 «Украина – зеркало или опыт?» (https://t.me/nikitabsg/326) от 04.05.2016.

Není třeba chodit na Ukrajinu, stejný postup se používá úplně všude, včetně ČR a SR. Většinou to vede k odpisu 1-2 generací jako ztracených generací. Zobecňující pravidlo Rozděl a panuj se modifikuje podle místa a okolností. Co se děje v RSA ? Vytahují se steré příčiny s novými cíly BLM a potomci otroků. To je přesně ono.


2.4.2023 badatel

Marseillský mor: 1720-1722.

Pandemie cholery: 1816-1824.

Španělská chřipka: 1918-1920.

Koronavirus: 2019 – současnost.

Každých 100 let se stane to samé. Těžko říct, že je to náhoda


30.3.2023 badatel

Není to tak dávno, co ukříci provedli propagační teroristický výpad na Rusko v místech, která nejsou frontou a ...

Tak velmi rychle následovala raketová reakce, po které dokonce i nezvyklý mediální klid v Kyjevě a podivné reakce zelí-vůdce a pokorná návštěva US vyslanectví ...

Zde jsou důvody

⚡️40 mŕtvol, ďalšie desiatky tiel zostali pod troskami - objavili sa podrobnosti o ruskom "odvetnom údere" na veliteľské centrum NATO.

🔹Skupina dôstojníkov a poradcov NATO bola v tajnom podzemnom bunkri postavenom v hĺbke 120 metrov.

🔹 Spolu viac ako 300 ľudí.

🔹K dnešnému dňu sa z trosiek podarilo vytiahnuť 40 mŕtvol, no väčšina mŕtvych zostáva pod troskami.

📝 "Väčšina z nich sú Briti a Poliaci, ale boli tu aj Američania a zástupcovia súkromných spoločností, ktoré zabezpečujú komunikáciu a prenos dát. Do akej miery to ovplyvní priebeh ukrajinských a západných operácií a pokusov zastaviť záverečnú fázu ruskej ofenzívy v Arťomovsku, sa ukáže v najbližších dňoch.

✔️V reakcii na ukrajinskú provokáciu v Brjanskej oblasti ruské vzdušné sily zaútočili na spoločné kontrolné a komunikačné centrum Ukrajiny a NATO hypersonickou raketou "Kindžal"

/Ruslan Ostaško/

V této zemi brzo po válce byly odstraněny veškeré ztráty, zrušili lístkový systém a prudce rostl blahobyt a stále klesaly ceny. V ekonomii se hodnotila produkce, tedy množství vyrobeného a potřebného zboží a snižovaly se výrobní náklady (konstrukce, technologie, organizace, materiály ...)

Nehodnotil se tzv. "zisk", tedy nárůst balíku peněz v bance.

Kvůli tomu musel dokonce i západ začít vyrábět zboží na spotřebu pro lidi, aby alespoň propagandisticky dohnaly jim utíkající Rusko. A to byl i důvod aktivizace ukrajince Chruščova ke vraždě Stalina. To byl on, který byl i členem týmu, který spáchal všechny tzv. Stalinovy vraždy na Ukrajině, ze kterých pak Stalina později obvinil.

Viz film dále

1. apríla sa po vojne za Stalina každoročne v tento deň tradične znižovali ceny základných tovarov. Až po Stalinovej smrti Západ a trockisti urobili z tohto dňa "sviatok bláznov"!


24.3.2023 badatel

Mike Adams: Záchrana banky Credit Suisse dokazuje, že CELÝ ZÁPADNÝ FINANČNÝ SYSTÉM JE GRANDIÓZNY PODVOD

A zde jen včerejší rozbor o pádě jedné z největších Švýcarských bank Credit Suisse. Podrobnosti až tak důležité nejsou, jako spíše rozbor, kam to chce bažina dohnat. Jinými slovy, za všechny krize na světě vždy mohly bankéři a jediní, kdo na nich vydělali byli vždy jen oni.

Hlavně ten závěr je potřebné si přečíst, co mají v plánu poté. Proto tu bankovní krizi roztočili. A dokud neproběhne, lidé se nevzpamatují a nelze tedy systém přepnout.

Hru je nutné dohrát až do konce, i když to možná i trochu zabolí.


10.3.2023, Zdeněk J.

Pravda o Ukrajině po Italsku

Tady je pravda o Ukrajině po Italsku. Závěrečný spot je velmi výstižný. Šiřte ať naši přátelé pochopí!  

https://odysee.com/@ZuzanaRoln%C3%A0DallaRicca:7/Ukrajina-2023---rok-l%C5%BE%C3%AD_versione-Odysee:5?fbclid=IwAR1Rj9Ny9ncQC9zZGZA8zW4i1oYJfYara1Z38gFOyhSLUSiO_wnli83uOLQ


7.3.2023, Renča

MAP 1620 Tajná zpráva EU – Německo se chystá spojit s Putinem! Ukrajince je třeba poslat zpátky domů!


ČAS VYSTAVENÍ ÚČTŮ ZA ZLOČINECKÝ PROJEKT COVID 19

(Odkazy - linky zde nejsou aktivní, najdete je v původním článku na TG nebo v originálním článku: https://covidlogika.blogspot.com/2023/03/cas-vystaveni-uctu-za-zlocinecky.html?m=1)

JAK ŠEL ČAS:

ŠIKANA OBYVATEL KVŮLI PŘEJMENOVANÉ NENAKAŽLIVÉ DETOXIKAČNÍ CHŘIPCE - KOMPLETNÍ PŘEHLED VLÁDNÍCH SVIŇÁREN

BŘEZEN 2020 AŽ PROSINEC 2020 (https://www.vlada.cz/cz/epidemie-koronaviru/dulezite-informace/vladni-usneseni-souvisejici-s-bojem-proti-epidemii-koronaviru---rok-2020-186999/)

LEDEN 2021 AŽ PROSINEC 2021

(https://www.vlada.cz/cz/epidemie-koronaviru/dulezite-informace/vladni-usneseni-souvisejici-s-bojem-proti-epidemii---rok-2021-193536/)LEDEN 2022 AŽ KVĚTEN 2022 (https://www.vlada.cz/cz/epidemie-koronaviru/dulezite-informace/vladni-usneseni-souvisejici-s-bojem-proti-epidemii-180608/)

ÚNOR 2021: SCHVÁLENÍ PANDEMICKÉHO ZÁKONA ZA BABIŠOVY VLÁDY

(https://www.denik.cz/z_domova/pandemicky-zakon-snemovna-schvaleni-20210218.html)ÚNOR 2022: POKUS FIALOVY VLÁDY O PRODLOUŽENÍ PLATNOSTI PANDEMICKÉHO ZÁKONA NA NEURČITO

(https://advokatnidenik.cz/2022/01/20/vlada-schvalila-prodlouzeni-pandemickeho-zakona-do-srpna-2023/)ÚNOR 2022: NOVELA PANDEMICKÉHO ZÁKONA ZA FIALOVY VLÁDY A PRODLOUŽENÍ PLATNOSTI DO 30.11.2022

(https://www.novinky.cz/clanek/domaci-prehledne-co-meni-novela-pandemickeho-zakona-40385987)LISTOPAD 2022: ZLOČINEC VÁLEK VYHROŽUJE NÁVRHEM NOVELY PO SKONČENÍ PLATNOSTI PANDEMICKÉHO ZÁKONA

(https://advokatnidenik.cz/2022/11/29/konci-pandemicky-zakon-novela-pujde-do-poslanecke-snemovny-pristi-rok/)LISTOPAD 2022: KONEC PLATNOSTI PANDEMICKÉHO ZÁKONA

(https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pandemicky-zakon-covid-19-epidemie-valek.A221130_083028_domaci_vajo)BŘEZEN 2023: VYŠKRTNUTÍ COVIDU ZE SEZNAMU NEMOCÍ, JEJICHŽ ŠÍŘENÍ JE TRESTNÉ

(https://www.zdravotnickydenik.cz/2023/03/covid-ma-zmizet-ze-seznamu-nemoci-jejichz-sireni-je-trestne/)-----

PŘIPOMEŇME SI HLAVNÍ CÍLE ZLOČINNÉHO PROJEKTU NA ZÁKLADĚ NEEXISTUJÍCÍHO VIROVÉHO AGENS SARS-COV-2 (https://rumble.com/vq9vbv-soud-v-kanad-sars-cov-2-neexistuje.html):

1) PROVEDENÍ DŮCHODOVÉ REFORMY - odstranění podstatné části tzv. "zbytečných jedlíků" (tak se říká důchodcům v žargonu jelit z WEF; zdroj.: Coleman, John The Conspirators Hierarchy, the Committee of 300, 1992) – a to otravou vdechováním vlastních zplodin zpět do těla, nedostatkem pohybu a vakcínami

2) ODEBRÁNÍ NĚKTERÝCH LIDSKÝCH PRÁV A SVOBOD NATRVALO- a jejich podmínění dobrým chováním – příprava na přechod na Systém sociálního kreditu

(https://cs.wikipedia.org/wiki/Syst%C3%A9m_soci%C3%A1ln%C3%ADho_kreditu)3) VEŘEJNÉ ZADLUŽENÍ - ohromné zadlužení všech zemí světa bankéřským rodinám

4) SOUKROMÉ ZADLUŽENÍ - finanční zotročení jedince, který přišel o živnost či práci a jeho přinucení stát se závislým na systému

5) OMEZENÍ PORODNOSTI - hádejte čím - ale z toho to přeci není, to by nám přece řekli v televizi!!! (https://theexpose.uk/2021/11/07/cdc-scientists-admit-they-did-manipulate-study-data-to-show-the-covid-19-vaccines-are-safe-for-pregnant-women/)

6) UPEVNĚNÍ KONTROLY NAD VAŠIMI DĚTMI – výchova k poslušnosti a strachu z "autorit"

7) ZVÝŠENÍ ZÁVISLOSTI NA SYSTÉMU ALOPATICKÉ MEDICÍNY - zvýšení závislosti části světové populace na zkorumpované Rothschildovsko - Rockefellerovské zdravotní "péči"

8) INFLACE - drastický pokles životní úrovně světové populace skrze inflaci

9) PŘÍPRAVA NA ODSTRANĚNÍ HOTOVOSTI – obava z neexistujících infekčních chorob měla napomoci zvýšení poptávky po odstranění "infekční" hotovosti a její nahrazení bankéři plně kontrolovanou elektronickou měnou

a konečně…

10) ZÍSKÁNÍ INFORMACÍ O VAŠÍ POSLUŠNOSTI – získání informací o tom, jak moc poslušná je populace a co všechno si mohou Schwabovy ještěrky dovolit (50% z vás se nechalo dobrovolně "znásilnit" experimentální vakcínou jen na základě propagandy, 20% kvůli tomu, že o nic nechtělo přijít, cca 30% zbytek nepodlehlo. A těchto 50% nezklamalo ani 24.2.2022, když přišla propaganda Ukrajina)

…mnoho dalších drobných cílů..

ČAS PLATIT ÚČTY

Kromě ústavy, roztrhané Babišovou a Fialovou "vládou" na kusy nekonečnými absolutně absurdně odůvodněnými lockdowny, které byly validovány zločineckým spiknutím v parlamentu a senátu korporace ČR a nezpochybněny českou veřejnoprávní televizí a rozhlasem (kteří mají zpochybňování zákonnosti postupu politiků a ochranu zájmů občana v popisu práce dle zákona), dále nekonečným omezováním základních lidských práv a svobod, validovaným zločinci ve všech mainstreamových hnojometech, jsou tu i porušené zákony z platného trestního zákoníku vládou, parlamentem a médii korporace ČR, z nichž si vyjmenujme jen ty nejdůležitější:

§309 Vlastizrada; §357 Šíření poplašné zprávy; §400 Genocidium; §405 Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia; §406 Příprava útočné války; §407 Podněcování útočné války a další....

Trest smrti si Havlisté zrušili už v roce 1990. Globalisté věděli proč ho nechali zrušit už tehdy a skoro všude. Protože by se vztahoval zejména na jimi dosazené politiky a ti by pak nebyli ochotni pro ně riskovat krk.

Ale i se současnou legislativou lze viníky patřičně potrestat. A třeba, do budoucna, zvážit znovu zavedení trestu smrti pro vlastizrádné státní úředníky, jako to letos udělali v Bělorusku (https://www.rferl.org/a/belarus-death-penalty-high-treason/32281619.html).

Aby se ti budoucí už báli více nás, než svých loutkovodičů.

A to by byl definitivní konec globalizace.

Tik tak...


5.3.2023, Renča

Tartárie - Historická záhada

Mohyly Tartarských chánů.

Revoluce - Světlo a energie


9.3.2023, badatel

Tak proti tomuto borcovi je náš podvodný jenerálek jen slabý čajíčekT

taká pikoška 😂

Najzmanipulovanejšie voľby v histórii sa podľa Guinnessovej knihy rekordov konali v roku 1927 v Libérii.

Účasť bola 1680 % a víťazný kandidát Charles D. B. King získal 243 000 hlasov pri 15 000 registrovaných voličoch.


Hmyz přidaný na seznam schválených evropských potravin má nahradit maso, podle studií budí odpor - uvedeno na i-ROZHLAS - Český rozhlas

5.2.2023, badatel

https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/vareni-jidlo/evropska-unie-hmyz-cvrcek-maso-ekologie_2301291628_bko

Autoři dosavadních studií, včetně té katalánské doporučují vysvětlovat právě ekologický a zdravotní přínos konzumace hmyzích proteinů, to by podle nich mělo přesvědčit největší množství lidí. Pomoci by mělo hlavně to, že pokud budou znát souvislosti, budou o problému více přemýšlet.


Obdržel jsem sdělení od jedné mé známé a myslím, že opravdu je

DOBRÉ VĚDĚT....

Výrobci již mohou přidávat hmyz do všech potravin. Jsme povinni číst složení výrobků, které budou v latinském jazyce.... Zde jsou uvedeny latinské názvy:

‼️ Žlutý moučný červ = Tenebrio molitor.

‼️ Brouci = Blattodea.

‼️ Kobylka domácí = Acheta domesticus.

‼️ Saranče stěhovavá = Locusta migratoria.

‼️ Bizoní červi = Alphitobius diaperinus.

Chitin je tuhý vnější obal hmyzu, který poškozuje vnitřní orgány člověka a způsobuje onemocnění (ATOPICKÝ DERMATITIS, RAKOVINA, LUPUS). Hmyz je rezervoárem parazitické a patogenní flóry, která infikuje lidské orgány. Zbavit se těchto parazitů z těla bude nemožné.

Také:

E-120-karmín (červené barvivo) je směs kešerů.

E-904-SHELAC je odpadní produkt červů. Při nákupu výrobků si musíte přečíst obsah!

Hmyz se nyní přidává do cukrovinek, pečiva, těstovin, pečiva a nápojů. Tony Wick

Dřív se na takové výrobce posílala hygiena a ČOI. Teď se to už může...


PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) 2023/5

26.1.2023, badatel

Od 24.1.2023 doporučujeme při nákupech nosit brýle - od tohoto data vstupuje v platnost PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) 2023/5 ze dne 3. ledna 2023, kterým se povoluje uvádění na trh částečně odtučněného prášku Acheta domesticus (cvrček domácí) jako nové potraviny.

Částečně odtučněný cvrččí prášek se smí vmíchat do:

- vícezrnný chléb a rohlíky,

- krekry a tyčinky,

- cereální tyčinky,

- suché premixy na pečení,

- sušenky,

- suché plněné a neplněné těstoviny,

- omáčky,

- zpracované bramborové výrobky,

- luštěninové a zeleninové pokrmy,

- pizzy,

- ostatní těstoviny (moučné pokrmy),

- sušená syrovátka,

- náhražky masa,

- polévky a polévkové koncentráty nebo prášky (bujóny),

- svačinky z kukuřičné mouky,

- nápoje pivního typu,

- čokoládové výrobky,

- ořechy a olejniny,

- občerstvení jiné než chipsy a masné výrobky.

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DE/TXT/PDF/?uri=CELEX%3A32023R0005

Studie ULe dospěla k závěru, že konzumace hmyzu představuje zdravotní riziko

Tým vědců z Fakulty veterinárního lékařství Univerzity v Leónu (ULe) dospěl k závěru, že "konzumace hmyzu představuje také zdravotní riziko" a že "před normalizací jeho zařazení do potravinového řetězce je třeba provést další studie".

Pod studií, která byla zveřejněna poté, co ji Organizace OSN pro výživu a zemědělství (FAO) označila za strategii boje proti hladu, jsou podepsáni Carlos Alonso Calleja, Camino González Machado, David Jiménez De Juan a Rosa Capita González.

"Tato zvířata jsou alternativním a udržitelným zdrojem vysoce kvalitních bílkovin, esenciálních mastných kyselin a mikroživin. Z technologického a kulinářského hlediska jsou to také univerzální produkty, protože je lze zpracovávat v sekané formě, což snižuje odmítavý postoj spotřebitelů," uvádí studie, která zdůrazňuje, že "produkce hmyzu je šetrnější k životnímu prostředí než tradiční chov hospodářských zvířat".

Dodává: "Jejich produkce a spotřeba má také důležitý hospodářský význam. V zemích s dobře zavedenými systémy produkce a odbytovými kanály je tržní cena hmyzu mnohonásobně vyšší než cena jiných potravin, a to jak živočišného, tak rostlinného původu.

"To spolu se skutečností, že produkce hmyzu je levnější než produkce hospodářských zvířat, naznačuje dobrou obchodní příležitost. Pokud jde o konzumaci hmyzu, není to však jen dobrá zpráva, protože jeho konzumace představuje určitá potenciální zdravotní rizika," varuje.

Výzkumy poukazují na látky, které jsou živinám nepřátelské a toxické, jako je chitin, hlavní materiál tvořící exoskelet členovců.

Dalším příkladem jsou třísloviny, které tvoří nerozpustné komplexy s bílkovinami a snižují jejich biologickou dostupnost.

Také fytáty a oxaláty, chelatační látky, které snižují vstřebávání minerálů, jako je vápník, zinek, mangan, železo a hořčík.

Kromě toho saponiny narušují trávení bílkovin, snižují vstřebávání vitaminů a minerálních látek a jsou spojeny s hypoglykémií.

Studie dále poukazuje na to, že alkaloidy mohou být v určitých dávkách pro spotřebitele toxické a že některé druhy hmyzu, například kukly bource morušového (Anaphe venata), obsahují thiaminázu a jejich konzumace může způsobit nedostatek thiaminu (vitaminu B1).

Stejně tak upozorňuje na rizika kryptotoxického hmyzu, "jehož konzumaci bychom se měli vyhnout, protože obsahuje steroidní hormony, například testosteron, který se nachází v některých broucích".

"Pokračující konzumace tohoto hmyzu může vést k zpomalení růstu, hypofertilitě, maskulinizaci u samic, otokům, žloutence a rakovině jater," varuje.

Mezi další látky nalezené u kryptotoxického hmyzu patří kyanogenní glykosidy (u některých motýlů), které inhibují některé životně důležité enzymy, zatímco toluen, toxin, který napadá mozek, játra a ledviny, se nachází u cerambycidů rodu Syllitus a nekrotoxické alkaloidy u některých druhů mravenců.

Další nebezpečí spojené s konzumací hmyzu neznámého rozsahu se týká alergií, protože mnozí členovci mohou u citlivých jedinců vyvolat alergické reakce, zejména kvůli přítomnosti tropomyosinu, arginin kinázy, glyceraldehyd-3-fosfát hydrogenázy nebo hemocininu.


Pfizer reaguje na Veritas Exposé

31.1.2023, badatel

jak probíhal další souboj na googlu, jak se snaží vše vymazat:

(nutný překlad) Návody


Pracovník Pfizeru na skryté kameře

31.1.2023, badatel

Pracovník Pfizeru na skryté kameře: "Pfizer chce sám zmutovat COVID a vyvinout na něj novou vakcínu"- Project Veritas

https://otevrisvoumysl.cz/pracovnik-pfizeru-na-skryte-kamere-pfizer-chce-sam-zmutovat-covid-a-vyvinout-na-nej-novou-vakcinu-project-veritas/


Jak probudit své přátele a rodinu, aby si uvědomili, co se děje?

31.1.2023, badatel


Critical Thinking

17.2.2023, dana

Deti by sme mali učiť ako myslieť a nie čo si myslieť. Pýtajte sa tieto otázky vždy keď chcete objaviť alebo preveriť nové informácie.

Kto z toho profituje?

Komu to škodí?

Kto o tom rozhoduje

Koho to najviac ovplyvní?

Aké to má silné a slabé stránky?

Aká je iná Perspektíva?

Aká je iná alternatíva?

Aký by bol proti argument?

Kde by sme to videli v skutočnom svete?

Kde sú podobné predstavy/situácie?

Kde vo svete by to bol problém?

Kedy je to prijateľné/neprijateľné?

Kedy to prospeje našej Spoločnosti?

Kedy by to spôsobilo problém?

Kedy je najlepšie konať?

Čo to má spoločné s…?

Ako to narušuje veci?

Ako zistíme o tom pravdu?

Ako k tomu bezpečne pristupovať?


Obmedzuje používanie zahraničných mesendžerov 

1.3.2023, badatel

Putin podpísal zákon, ktorý od 1. marca obmedzuje používanie zahraničných mesendžerov pri poskytovaní verejných služieb a pri predaji služieb a tovaru bankami a štátnymi podnikmi.

Ich prostredníctvom sa nebudú posielať platobné dokumenty, osobné údaje Rusov, informácie o prevodoch a vkladoch v bankách. Bude tiež zakázané pripájať systémy peňažných prevodov k zahraničným messengerom.

Roskomnadzor uviedol zoznam mesendžerov, ktorých používanie je od 1. marca obmedzené pri poskytovaní verejných služieb a predaji služieb a tovaru bankami a štátnymi podnikmi.

Zoznam zahŕňa Discord, Microsoft Teams, Skype for Business, Snapchat, Telegram, Threema, Viber, WhatsApp a WeChat.

Nemôžu sa používať na zasielanie platobných dokumentov, osobných údajov o Rusoch, informácií o prevodoch a bankových vkladoch.


Čínská televize ukázala, jak Američané vyhodili do povětří plynovody Nord Stream.

1.3.2023, badatel

Video CGTN vychází z vyšetřování novináře Seymoura Hershe a podrobně popisuje události před a po útoku na plynovod Nord Stream.

Video MP4 zašlu na požádání (web má omezenou kapacitu) Kontakt 


Projev Prezidenta Vladimíra Putina 30.9.2022 k připojení nových území k Ruské federaci

30.9.2022, libor


Ke zhroucení matrixu stačí překonat iluzi vytvořenou naším kolektivním vědomím.

4.9.2022, dana 

Zotročení si vytváříme sami tím, že mentálně i fyzicky živíme systém, o kterém nám bylo řečeno, že je jediný možný. A tak si slepě a nevědomě stavíme vlastní vězeňské zdi.

Je to vlastně čirá genialita těch, kteří přišli na to, jak tato realita funguje. Dostali se jim do rukou určité znalosti, proto se jim často říká "ilumináti" nebo "osvícení", které jim umožnily vmanévrovat nás zcela do otroctví.

Nejdůležitějším poznatkem, který proti nám používají, je vědomí, že naše myšlenky vytvářejí naši realitu. Pokud mohou ovládat myšlenky mas, mohou vytvořit jakoukoli realitu. A to také udělali, protože právě proto je svět v takovém stavu, v jakém je.

To, čemu říkáme "matrix", je naše nevědomě vytvořená sdílená realita. Jsme to my, kdo nevědomky vytváří svou dystopickou existenci.

Končí, když se probudíme z transu, když překonáme iluzi, když získáme poznání vlastní tvůrčí síly, když převezmeme kontrolu nad svými myšlenkami, vůlí a životem. Když se rozhodneme vytvořit lepší realitu namísto té, do které nám vymyli mozek.

Končí, když začneme žít vědomě, v souladu se svým instinktem, intuicí a duší.

Na této cestě za pochopením je stejně důležité uvědomit si zlovůli, která nás obklopuje, jako pochopit, že nad námi nemá žádnou moc, pokud se jí dobrovolně nevzdáme.

Nekrmte tedy systém svým strachem, ale rozhodněte se z něj vystoupit prostřednictvím svého nově nabytého vědomí a začněte ve své mysli vytvářet lepší realitu, po které všichni toužíme.

❤️❤️❤️

(Laura A.)


Moc hezky shrnuto

4.9.2022, dana

Vidlák 4. září, 2022

Za celou demonstraci jsem se pohnul sotva o dvacet metrů. Přicházím si tak od muzea asi v půl druhé a na úrovni řečnického pódia jsem beznadějně uvízl. Žádná šance se pohnout. Ucpáno. Hlava na hlavě. Stejné to prý bylo až dolů. Říká se, že kapacita Václaváku je sto šedesát tisíc lidí, maximálně dvě stě tisíc. Ale neříkají, jak moc se lidi mačkají. Vězte tedy, že jsme stáli tak hustě, že nešlo sáhnout do kapsy, aniž by se člověk rukou neotřel o několik spolustojících.

Jestli tam byli nějací provokatéři, tak neměli šanci vůbec na nic. Mohli maximálně nadávat. Žádné pošťuchování nebylo vůbec možné. Policie se chovala profesionálně a také jim nic jiného nezbylo, protože měli co dělat, aby z hustého davu dostali ven ty, kteří tam zkolabovali a nebo tam vůbec nechtěli být.

A to je první postřeh, milé děti... Česká televize se neobtěžovala o akci informovat s předstihem... nebudeme těm ztroskotancům a zaprodancům dělat reklamu, že ano, ať žije svoboda projevu... stejně se zachoval celý majnstrým, a co bylo výsledkem? Uvízlí líbodémo pražáci, kterým nezbylo nic jiného, že poslouchat fašistickou verbež. Spolu s nimi tam uvízla i řada zahraničních turistů, protože jeho primátorstvo Hřibstvo pro jistotou vypnulo webkamery a samozřejmě také zachovávalo přísnou konspiraci. Děkujeme, milá Praho, v sobotu se slova venkovských buranů dostala k více mileným Jálům, než bychom kdy dokázali svými blogy a profily.

U muzea seděli asi ti chvilkaři, kteří chtěli náměstí zabrat dřív než ta proruská chátra, ale nakonec byli rádi, že jsou rádi. Speciálně jsem si užil Tomáše Peszyňského... tedy doufám, že jsem ho poznal... ten tam seděl jak zmoklá slepice, vlajka NATO nad hlavou, vlajka EU hned vedle a tvářil se, že nastal konec světa. Ne, neměli žádnou šanci si nic zabrat, popravdě, i kdyby moc chtěli, tak by se nedostali k pódiu ani na doslech.

Takže přátelé, vězte, že se na Václaváku sešlo kolem dvou set tisíc lidí, kteří přijeli z celé republiky, nikdo jim nepřistavoval autobusy, nikdo jim to nedal v práci ani ve škole befélem, Česká televize ani nepípla, Seznam mlčel, všechna velká majnstrýmová média mlčela, Fejsbůk pěkně uvědoměle mazal příspěvky, a stejně tam přišli... Mináři, jsi žabař.

Nebudu vám vyprávět, co zaznělo. Minulý týden jsem psal, že na Václaváku nejdeme lustrovat řečníky. Musím říci, že při některých projevech se mi prsty u nohou zatínaly v pěst a měl jsem stejný pocit, jako kdysi ventiloval Miloš Zeman... bylo mu stydno, jaké exoty představuje lidem jako budoucí poslance... Budu jen konstatovat, že si tam přišel na své snad úplně každý. Zlý covid, zlí komunisté, zlý Babiš, zlá EU, zlé NATO, zlé USA... konečně jsem pochopil, proč jsme se nikdy předtím nespojili... kdyby měl člověk dodržovat doporučení všech řečníků, tak bychom se museli okamžitě povraždit mezi sebou...

Ale na druhou stranu, on ten lid není vůbec blbej. Byli lepší řečníci a horší řečníci. Všem se dostalo potlesku, ale jednoznačně nebyl pro všechny stejně bouřlivý. Tentokrát tam nebyli věční demonstranti, tentokrát přijelo normální občanstvo, které bylo na takové demošce poprvé. A i když davová atmosféra fungovala, lidi nejsou hloupí. Nechtěli kazit spojování, ale to neznamená, že by tleskali každé hovadině, která zazněla.

Možná je to jen můj dojem, ale čím hysteričtější projev z pódia, tím menší reakce... Že by svoboda projevu v praxi?

Pár řečnických projevů bych ale rád vypíchnul...

Hynek Blaško - Je lepší umřít v boji za svobodu než umřít hladem a zimou.

Matěj Gregor - Když jsme tady taková bezvýznamná sebranka proruských bojůvek, proč se vláda bojí nových voleb? Vždyť by je měla vyhrát ještě víc než posledně.

Jindřich Rajchl - když ho moderátor uváděl, tak jen zaznělo slovo "Jindro," tak se zvedl les vlajek a začal potlesk jako blázen. Vyskočil les českých vlajek, že jsem až zaplakal dojetím. Jeho projev si najdete, byl dobrý a nepotřebuje moji reklamu. Jak skončil, začali se lidi pomalu rozcházet. Čekali na něj. Může se vám to nelíbit, může vás to znechucovat, ale moje proroctví se splnilo.

Rajchla buď tato demonstrace vynese, nebo potopí. Tak ho vynesla. Proč? Protože pro to hodně udělal, hodně to propagoval a stačilo mu pět minut projevu.

A vy, politici, co jste tam nebyli, tak prostě smůla... šanci jste měli, pozvaní jste byli, ale byli jste opatrní, nechtěli jste se umazat. Místo lidí od ČSSD, místo lidí od SPD a dalších tam mluvili chvílemi až neuvěřitelní exoti a vy jste propásli příležitost hovořit ke dvěma stům tisíců voličů přímo na místě.

Ještě bych rád vypíchl jeden projev. Byl tam i Josef Skála. Z mého pohledu poslední skutečný komunista. Mluvil skoro poslední. Při čekání na své dvě minuty času, si musel vyslechnout projevy, jak jsou komunisti fůůůj, musel si poslechnout, jak tomu lidi tleskají. A když pak mluvil, nekomentoval to ani jedním slovem. A Skála se umí ozvat. Přesto to organizátorům nezkazil. Musím říci, že toto sebeovládání na mě udělalo větší dojem než pět hysterických projevů, jak nás zachrání jedině čistý trh a ostražitost proti covidismu.

Ještě vám řeknu, co bude dál. Vláda dostala ultimátum odstoupit do konce měsíce. Až dojde na příští demonstraci, bude se vyhlašovat ústavní právo na odpor a dojde na nátlakové akce, o kterých už organizátoři nyní jednají. Odstupující vláda má dát mandát odborníkům v oblasti energetiky a potravinářství, kteří mluvili jako první, aby přinesli do republiky levný plyn a zajistili dostupné potraviny. Přes některé uhozené projevy jsou požadavky zcela racionální.

Jen tak mimochodem... Odborníci mluvili v průměru lépe než angažovaná veřejnost. Jandejsek, Štěpán, i Noveský, to se dalo dobře poslouchat.

Péťo, fakt bys měl. Máš celkem hezkou příležitost podat demisi a v klidu odejít a užít si někde na Floridě tu nemovitost, kterou tam určitě máš. Já vím, že mě neposlechneš a ještě více se tam na vládě semknete a přitvrdíte. Ale uvědomte si, že jsme se teď v sobotu sjednotili opravdu spontánně. Byly tam české vlajky, ne ruské. Byli tam lidi, co normálně na demonstrace nechodí. My jsme se sjednotili, protože jste tak kurevsky neschopní, že se nehádáme jako obvykle, ale raději máváme vlajkami pod koněm. Jestli neodejdeš teď, tak zakrátko už neodejdeš vůbec, ale budeš vynesen v zubech.

Ale ty to neuděláš... Já během projevů tu a tam koukl na ty odpůrce u muzea. Moc jsem si užíval, jak ty vlajky EU klesají a pozvolna se mění v hadry žmoulané v rukou. Ale vlajka NATO nad tím stále vlála, výhružná a pevná. Tam náš blyštivý Péťa cítí zastání a co mu nařídí, to on proti nám udělá.

Jo, a ještě jedna věc... Skoro jsem se nemohl hnout z místa, pohyb byl velmi obtížný nejen pro mě, ale i pro ostatní, ale přesto si mě podle vidličky na klobouku našlo asi patnáct lidí. Hřeje mě to u srdce a troufám si tvrdit, že jsem se o tu účast také zasloužil.


Zelenskij coby agent VVP 

2.9.2022, badatel 

Krásné hodnocení - stačí se na vše podívat pouze trochu netradičně 😊

I když ta reality je krutá.

"Zelenskyj je nejlepší agent Kremlu. Jen za 3 měsíce dokázal nemožné:

1. Rekordně posílil rubl a vymanil ho ze závislosti na dolaru. 

2 Aktivně obral Západ o neuvěřitelné peníze. 

3. Mimo Krymu věnoval Rusku i Donbas a Azovské moře. 

4. Vypnul plyn celé Evropě a s Moskvou koordinovanými kroky donutil platit za plyn v rublech. 

5. Rusko opustili takřka všichni významní cizí konkurenti a uvolnili místo ruským podnikatelům. 

6. Podojil Západ o téměř všechny zbraně. 

7. Shromáždil celou spodinu neonacistů, potetovaných nájemných žoldáků, snad z celého světa na jedno místo, kde je Rusové snadno pochytali. 

8. Sjednotil ruský lid okolo Putina. 

9. Svými kroky upevnil spojenectví Ruska s Čínou. 

10. Zasloužil se o rozvrat sociálního a zdravotního systému zemí EU zevnitř, prostřednictvím svých uprchlíků."


Dokument o Billu Gatesovi, který byl ze všech médií smazán

2.9.2022, badatel

Narazil jsem na toto čtvrthodinové titulkované video. Myslím, že je vhodné je ukázat každému, kdo chodí do lékáren cokoliv kupovat.

Pojďme si dát závazek, že toto video budeme sdílet s minimálně 5-ti blízkými.


Nic si nenalhávejme

2.9.2022, badatel

Cesta k budoucnosti začíná vždy v naší mysli. Prvním úkolem je potřeba rozhlédnout se a z mnoha cest před námi si vybrat tu správnou, ale především nutnost opustit tu dosavadní - vedoucí na slepou kolej.

Vřele každému doporučuji přečíst tento článek a na jeho délku nehledět. Pravda nemůže být krátká jako reklamní slogan.

https://outsidermedia.cz/nic-si-nenalhavejme/


TVOŘÍME NOVOU BUDOUCNOST

31.7.2022, badatel

8. díl - Řízení společnosti pomocí Technologie Overtonových oken - Interaktivní pořad PNH a Kob-forum.eu.

Vyšel další díl.

Opět doporučuji si stáhnout a poslechnout.

Je to způsob, kterým se dají převrátit naše lidské hodnoty v pravý opak. Třicet let jsme tomuto masivnímu proudu v mnoha oblastech podrobováni, abychom zcela zblbli a byli povolnější.

Ideální poražený je ten, který se nejen nebrání, ale svého kata vítá s otevřenou náručí.

Mnoho OBČANŮ již této dokonalosti dosáhlo. A dělá se to tak, jak je vysvětleno.


PRO LIBERTATE - Roušky a respirátory - část 2 - ZAMĚSTNANCI

30.7.2022 dana

Po konzultaci s kolegy jsme dospěli k názoru, že zaměstnavatel nemůže platně nařídit svým zaměstnancům nošení roušek či respirátorů na pracovišti, a to ani v nemocnicích či v podobných zařízeních.

Nařízení nošení ochranných pracovních prostředků se totiž řídí následujícími 3 podmínkami:

a) nelze jejich používání nařídit vnitřním předpisem dle § 305 ZP, neboť na základě vnitřního předpisu nelze zaměstnanci nařizovat jakékoliv povinnosti či zkracovat jeho práva stanovená ZP,

b) roušky/respirátory by musely být coby osobní ochranné pracovní prostředky ve smyslu § 104 odst. 5) ZP obsaženy ve vlastním seznamu zpracovaném zaměstnavatelem na základě vyhodnocení rizik a konkrétních podmínek práce,

c) nařízení nošení roušek/respirátorů by muselo být odůvodněno riziky práce zaměstnance a opatřeními na ochranu před jejich působením.

Pokud by se tedy zaměstnavatel přenesl přes povinnost uvedenou shora pod písm. sub b), tak by nošení roušek/respirátorů nikdy neodůvodnil riziky práce zaměstnance a opatřeními na ochranu před jejich působením, neboť: a) onemocnění c19 nepředstavuje pro zdravou osobu s ještě jakž takž funkční imunitou žádné zásadní riziko; b) roušky/respirátory jsou úplně k ničemu a jako ochrana proti šíření c19 vůbec nefungují. Jejich nošení naopak může zaměstnanci přivodit zdravotní komplikace atd.

K výše uvedenému lze dále doplnit následující:

Povinnosti zaměstnance v oblasti péče o zdraví jsou upraveny v § 106 odst. 3 a 4 ZP - vztahují se k výkonu práce. Podle těchto ustanovení nelze zaměstnanci nařizovat nic, co se týká jeho života mimo výkon práce (kouření, chlast, kopnutí spolupracovníka pod koleno při fotbalu...), i když by to může mít ve finále vliv na pracovní výkon (zmenšená dechová kapacita, odumřelé mozkové buňky, kolega s pohmožděnou nohou v PN...) Pokud se má jednat o ochranu zdraví při práci, požadavek zaměstnavatele musí být legitimní. Třeba helma a vysoké kožené boty jistě chrání před úrazem, ale ve školní kuchyni by byl požadavek na jejich používání excesivní. Zaměstnavatel nemá povinnost chránit zaměstnance před onemocněními, která nesouvisí s náplní práce, a která se běžně rozvíjejí i mimo pracoviště. Pokud se o to pokouší nějakými pokyny, jedná se opět o nelegitimní zásah. Bylo by absurdní, kdyby třeba zakazoval jíst v závodní kantýně uzeniny, bůček a dorty se šlehačkou, když si je zaměstnanci můžou koupit hned po práci v lahůdkách za rohem.

Na pracovištích s vážnými infekčními chorobami (ebola, horečka marburg...) by měl požadavek na nošení respirátorů nebo roušek s ohledem na jejich účinnost má asi takový význam, jako kdyby chtěl zaměstnavatel zaměstnance chránit tím, že by na stavbě nařizoval nošení rybářských kloboučků místo helmy. Tudíž doporučuji nařízení zaměstnavatelů s tímto odůvodněním (samozřejmě si jej můžete vytisknout) ODMÍTNOUT. Nebál bych se ani hrozby podání jednostranné výpovědi ze strany zaměstnavatele, neboť takový úkon by nebyl v souladu se zákoníkem práce a pevně věříme, že by soud v následném řízení konstatoval jeho neplatnost.

Přesto upozorňuji, že se jedná pouze o náš kvalifikovaný právní názor a že soud může následně rozhodnout jakkoliv. V momentální hysterické situaci je totiž opravdu obtížné cokoliv predikovat. Nicméně za nás jsme přesvědčeni o správnosti našeho názoru.

Tak se držte a nenechte se šikanovat!

P.S.: Velké poděkování za právní rozbory patří kolegům Vladimíru Mrkvičkovi a Vladaně Vališové. Je to především jejich zásluha.


Jaroslav Dušek, Terez Wrau a hosté - indiáni Kogi a Monika Michaelová. Úsměvy probuzených duší Odry.

30.7.2022 dana

Velice doporučuji - snoubení laskavosti s moudrostí, které je nyní nejvíce potřeba.


Pět měsíců speciální vojenské operace - shrnutí

25.7.2022 badatel

Autor/analytik The Saker opět udělal pěkný souhrnný rozbor a shrnutí vývoje situace na východní frontě. Mnoho zajímavých postřehů zpracovaných tak, aby tomu porozuměl jak normální občan, tak (snad) i televizní maniaci (pokud alespoň na chvilku vypnou televizi, začtou se a budou o tom chvilku přemýšlet.

Doporučuji, i když je to trošku delší - avšak výživné. Prostě tak nějak vypadá nyní situace.


Vladimir Putin oznámil konec světového řádu Pax Americana!

20.7.2022 vladimír

Vladimir Putin vystoupil 7. července 2022 před lídry politických frakcí Ruské dumy s projevem, kde hovořil i o Speciální vojenské operaci na Ukrajině a o konci řádu Pax Americana. Video obsahuje klíčovou část projevu. 


UNIVERZÁLNÍ OČKOVÁNÍ ZRUŠENO

8.7.2022 renáta

Nejvyšší soud USA ve velkém vítězství svobody zrušil všeobecné očkování.

Američtí specialisté na infekční choroby Bill Gates, Antoni Fauci a Big Pharma prohráli žalobu Nejvyššího soudu USA tím, že nedokázali, že všechny jejich vakcíny za posledních 32 let byly bezpečné pro vaše zdraví! občana!

Žalobu podala skupina vědců vedená senátorem Robertem F. Kennedym Jr., který řekl: "Nové vakcíně Covid je třeba se za každou cenu vyhnout".

Naléhavě vás upozornil na důležité otázky související s nadcházejícím očkováním proti Covid-19.

Poprvé v historii očkování tzv. mRNA vakcíny nové generace přímo zasahují do genetického materiálu pacienta, a proto pozměňují individuální genetický materiál, což je genetická manipulace, která byla již v minulosti zakázána a dříve považována za trestný čin. Norimberská smlouva z roku 1945.

Vakcína COVID Sars 2 není tradiční vakcína.

Co vždy byla vakcína?

Byl to vždy samotný patogen, mikrob nebo virus, který byl oslabený, tedy oslabený, a vpraven do těla, aby produkoval protilátky.

Je součástí novější skupiny mRNA (Messenger Ribonucleic Acid). Jakmile je mRNA uvnitř lidské buňky, přeprogramuje buněčnou RNA a RNA buňky zase přeprogramuje normální DNA buňky, která začne produkovat další protein.

Jinými slovy, nijak se nepodobá tradičním vakcínám, protože je to nástroj genetického ovlivnění!

V důsledku bezprecedentního očkování mRNA již očkovaní nebudou moci pokračovat v léčbě příznaků vakcíny.

Očkovaní lidé budou muset přijmout následky, protože již nemohou být vyléčeni pouhým odstraněním toxinů z lidského těla, jako je osoba s genetickou vadou, jako je Downův syndrom, Klinefelterův syndrom, Turnerův syndrom, genetika srdečního selhání, hemofilie, cystická fibróza, Rettův syndrom atd.), protože genetická vada je věčná!

To jasně znamená: pokud se po vakcinaci mRNA rozvine symptom očkování, žádný terapeut nebude schopen pomoci, protože poškození způsobené tímto typem očkování bude geneticky nevratné.

https://1scandal.com/etats-unis-la-cour-supreme-annule-la-vaccination-universelle/

BRAVO ROBERT KENNEDY JR.

VELKÉ NOVINKY

NEJVYŠŠÍ SOUD SPOJENÝCH STÁTŮ

ZRUŠENÉ UNIVERZÁLNÍ OČKOVÁNÍ

Tímto způsobem všechny země světa, občanské organizace a my všichni, kteří bojujeme proti tomuto SMRTELNÉMU JEDU

Nyní máme SKUTEČNOU větu, která potvrzuje, jak škodlivá je tato smrtelná takzvaná vakcína. Stejně jako vakcíny, které používali v posledních 33 letech, kde nemohli prokázat jejich účinnost.

Tato VAKCÍNA SMRTI porušuje NORIMBERSKOU smlouvu z roku 1945

* ZÁKAZ GENETICKÉ MANIPULACE, že tyto obsahovaly mRNA pozměňující lidskou DNA a nyní jsou TRANS-LIDSKÉ *

🇺🇸❤️ . 🇵🇹🇵🇭🇲🇩🇲🇨🇩🇴🇨🇭

SDÍLEJTE TYTO CENNÉ INFORMACE!


Proud národní hrdosti - vysílání, které nás spojuje.

3.7.2022 m.badatel

Pro uvědomění si všeho, čím nás současnost "oblažuje", neboť to je důležité pro naše další přežití a právě to je to, co nám bylo zamlčováno ve škole i v televizi, je zde řada nahrávek od Yvety Rychtaříkové.

Je to její informační kanál Proud národní hrdosti s mnoha pořady. Jedná se o audio a lze to stáhnout a poslouchat i z mobilů, anebo i jinak. Pouze pro ty, kteří jsou zvyklí na různé zvukové kulisy a nemusí se maximálně soustředit. Ale každý musí sám znát své možnosti.

Adresy:

internetová stránka https://proud-narodni-hrdosti.cz/

kde je k rozkliknutí (a následnému stažení) i tlačítko "Seznam všech nahrávek", než jí ty další, nové, aktuálněji zaměřené ke dnešku začali na trubce mazat.

Novější již tedy ukládá na nových serverech: https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4 

kde je možnost si opět vybrat a kde jsou v seznamu uváděny i díla od jiných autorů či přeložených z jejich cizojazyčných zdrojů. Tedy i videa.

Na telegramu pak její čerstvé vnosy jsou na adrese https://t.me/Proudnarodnihrdosti

Za obzvláštní zmínku stojí jeden z nových tematických okruhů - série diskusí nazvaný TVOŘÍME NOVOU BUDOUCNOST, který má již 6. pokračování a přinášející pro pochopení současnosti dosti závažné změny v úhlu nazírání na realitu. Tedy na ve světě probíhající procesy. Cca hodinové bloky.

Zde jsou odkazy:

1. 2022-04-22 1. díl - TVOŘÍME NOVOU BUDOUCNOST: https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/2022-04-22-1.-d%C3%ADl---Tvo%C5%99%C3%ADme-novou-budoucnost-Co-je-%C5%99%C3%ADzen%C3%AD-:9

2. 2022-05-06 2.díl TVOŘÍME NOVOU BUDOUCNOST - Strukturní a bezstrukturní řízení: https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/2022-05-06-2.-d%C3%ADl---Tvo%C5%99%C3%ADme-novou-budoucnost-S+O-%C5%99%C3%ADzen%C3%AD-Struturn%C3%AD-a-bezstrukturn%C3%AD:e

3. 2022-05-20 3. díl - TVOŘÍME NOVOU BUDOUCNOST - Druhy moci: https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/2022-05-20---3.-d%C3%ADl---Tvo%C5%99%C3%ADme-novou-budoucnost-Druhy-moci:0

4. 4. díl - TVOŘÍME NOVOU BUDOUCNOST - ŠEST PRIORIT ZOBECNĚNÝCH PROSTŘEDKŮ ŘÍZENÍ / ZBRANÍ: https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/2022-06-03---4.-d%C3%ADl---Tvo%C5%99%C3%ADme-novou-budoucnost-%C5%A0est-priorit-final:e

5. 5. díl - TVOŘÍME NOVOU BUDOUCNOST - PRVNÍ PRIORITA zobecněných prostředků řízení/zbraní - SVĚTONÁZOROVÁ - 1. část: https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/2022-06-17-5.d%C3%ADl-1.%C4%8D%C3%A1st-fin:3

6. 6. díl - TVOŘÍME NOVOU BUDOUCNOST - PRVNÍ PRIORITA zobecněných prostředků řízení/zbraní - SVĚTONÁZOROVÁ - 2. část: https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/2022-06-24-6.d%C3%ADlPrvn%C3%AD-priorita-2.%C4%8D%C3%A1st-:9

2022-04-22 1. díl - TVOŘÍME NOVOU BUDOUCNOST

Nový interaktivní pořad Proudu národní hrdosti a platformy https://kob-forum.eu/. Své otázky, náměty a podněty pište na mail: yvett.ry@volny.cz a staňte se tak společně s námi aktivními tvůrci ...


Opět zdroj pro samostatné večerní vzdělávání dospělých 😊 

3.7.2022 m.badatel

K tématu finančních zdrojů bažiny a jejich nohsledů, a také o způsobech (i násilného ovládání) vládnutí státům sledujte 2 první bloky (cca 18 min) z tohoto otitulkovaného sestřihu. Pak bude jasnější i vše to, co se u nás děje. Tím však nehodlám omlouvat vlastizradu našich vedoucích činitelů ... včetně poslanců a senátorů, úředníků a...

https://www.youtube.com/watch?v=28WZmsVmiMY&list=PLLN3Uw9xJDNZZu8MA2BSaAcgpU7HIsHha&index=12

Sestřih ze zpráv s Dmitrijem Kiseljovym 26.10.2014 a 02.11.2014 titulky CZ

Jak budou řešit v Rusku offshory?

Proč se Putin USA nelíbí, a líbí se jim vůbec někdo?


1.7.2022, m.badatel  

A ještě jedna zpráva o naprosté legalitě Putinova postupu na Ukrajině, jež je v souladu s pravidly OSN 😊

SVET V ŠOKU: OSLOBODZOVACIA OPERÁCIA NA UKRAJINE MÁ PRÁVNY, LEGITÍMNY A MEDZINÁRODNÝ ZÁKLAD OSN A BR! (VIDEA)

Rusko v súlade s chartou OSN čistí EÚ od nacistov, fašistov a Bioteroru. Má na to právny, legitímny a medzinárodný


1.7.2022, m.badatel 

Na EU a NATO (severoatlantickou teroristickou organizaci) a jiné mrtvoly, včetně současné malobritáne doporučuji zapomenout. Plachty jsou napnuty a nový vítr začal foukat:

https://cz24.news/pepe-escobar-strategic-culture-vznik-budouciho-svetoveho-radu-ktery-prave-dramaticky-probiha-bude-tvoren-silnymi-suverennimi-staty-lod-odplula-neni-cesty-zpet/

A navíc:

https://cz24.news/mike-adams-potupna-smrt-zapadu-putin-oznamil-novu-globalnu-rezervnu-menu-brics-co-zmetie-dolar/

CZ24.NEWS (https://cz24.news/pepe-escobar-strategic-culture-vznik-budouciho-svetoveho-radu-ktery-prave-dramaticky-probiha-bude-tvoren-silnymi-suverennimi-staty-lod-odplula-neni-cesty-zpet/?utm_campaign=pepe-escobar-strategic-culture-vznik-budouciho-svetoveho-radu-ktery-prave-dramaticky-probiha-bude-tvoren-silnymi-suverennimi-staty-lod-odplula-neni-cesty-zpet&utm_medium=rss)

Pepe Escobar, Strategic Culture: VZNIK BUDOUCÍHO SVĚTOVÉHO ŘÁDU, KTERÝ PRÁVĚ DRAMATICKY PROBÍHÁ, BUDE TVOŘEN SILNÝMI SUVERÉNNÍMI STÁTY. LOĎ ODPLULA. NENÍ CESTY ZPĚT

RUSKO/USA/EU/UK/KANADA: PEPE ESCOBAR připomíná, že zatímco západní lídři rokovali v bývalém nacistickém sanatoriu v Bavorsku...

(Odkazy se nedaří otevřít...)

Nastává odhalování. 

1.7.2022, m.badatel 

Velké množství odhalujících materiálů, aneb skutečné utajované dějiny mající vliv na vše ostatní již známé a nelogické dění ve světě za posledních cca 120 let.

Chronologicky uspořádáno i s obrazovým materiálem a bez reklam.

Je potřebné mít v internetovém prohlížeči nainstalován nějaký překladač z angličtiny do češtiny.

Kdo ovládá dohodnutou realitu prostřednictvím mainstreamových médií a proč se bojí odhalit pravdu o mimozemské realitě?

https://thewebmatrix.net/disclosure/index.html

Zde ve strojovém překladu:

https://thewebmatrix-net.translate.goog/disclosure/index.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs

Základem je vlastně vše v "TIME LINES" postupně tak, jak to od úvodní stránky jde za sebou - na konci vždy odkaz dále. Pokud však někoho zajímá jen konkrétní oblast, najde výtah svého tématu v "SECTIONS", vlastně totéž.


John Perkins - Lovec Ekonomik

1.7.2022, m.badatel

Další informace, která pomůže pochopit, jak se kradou celé státy. 16 minutové video česky namluvené objasní základní postupy, jak toto dělají. S mnoha konkrétními příklady z dějin.

John Perkins - Lovec Ekonomik

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=LNzgKR_7c1w

John Perkins, jako bývalý hlavní ekonomický strategicko-konzultantské firmy Chas. T. Main podle svých slov, získal speciální průpravu na pozici ekonomického vyjednavače ("Hit Mana") v otázkách makroekonomiky rozvojových zemí u americké vládní agentury NSA a vykonával ji po dobu 10 let.


1.7.2022, m.badatel

Takováto informace na https://t.me/margaritasimonyan/11669

Strojový překlad:

Nemůžu se nepodělit.

Šel jsem nyní na stránku CNN - mezinárodní verzi. Zhruba polovina zpráv na hlavní stránce je o Rusku, Putinovi, Ukrajině a tak dále.

Přešel jsem na americkou verzi, tedy na verzi stránek, kterou ukazují svým Američanům. V podstatě hlavní verze.

Nevěř mi. Na hlavní stránce není ani slovo o Rusku, ani o Ukrajině, ani o Putinovi! Vůbec jediná zmínka. Dokonce jsem si promnul oči, abych se ujistil.

Je tam všechno: nějaká zatčená žena v Kostarice, další trampská brána, něco o Nejvyšším soudu, Srí Lance a její krizi, nové skandály v britské královské rodině. Na hlavní stránce je sto různých novinek a o nás ANI SLOVO.

Redakci ani diváky celý tento náš příběh už VŮBEC nezajímá.

Zajímavé, že?

A důvod?

Transformace informačního pole vzhledem k očekávané porážce Ukrajiny...? Aby je to tolik nebolelo.

Za 14 dní Američané nebudou ani vědět, že nějaká válka na Ukrajině byla a o kolik moc peněz je herec Bidena pro to připravil.

Ztráta vědomí souvislostí u davu netrvá dlouho.

Telegram (https://t.me/margaritasimonyan/11669)

Маргарита Симоньян

Не могу не поделиться.

Зашла сейчас на сайт сиэнэн - международную версию. На главной...


Potravinová soběstačnost. 

17.6.2022, m.badatel

Tento týden jsem oslovil dalšího zemědělce a řekl mi, že museli loni zaorat cca 3 hektary brambor, na které nebyl odbyt. Vykup korporacim byl za 3 kč/ kg. V tom okolí se informace o přebytku v místních regionálních sdělovacích prostředcích nešířila. Situace je možná obdobná i jinde.

Podle mého názoru by neměl pokračovat tento nezájem o vypěstované potraviny a lidé by si měli pomoct.

Vláda + zaměstnanci regionálních médií chystají opět opak NEPOMÁHAT, jelikož plní korporátní zadání a to se od základních potreb obyvatel ostře vymezuje.

S uvážením na uvedenou informaci:

je nutné začít šířit informaci, aby pěstitelé věděli, jak se obrátit na veřejnost s prodejem svých přebytků.

Myslím, že pokud aktivují prodej přímo u sebe, že i za běžné prodejní ceny to v drobném rozprodají a lidé si za nimi budou jezdit sami.

V době dnešních komunikačních možností by spustit tuto aktivitu neměl být až tak velký problém.


Rusko navrhlo vytvoření nové "Velké osmičky" bez Spojených států 

15.7.2022, vladimír

Rusko navrhlo vytvoření nové "Velké osmičky" bez Spojených států. Které země budou zahrnuty.

Starý systém se hroutí a svět už nikdy nebude jako dřív. To znamená, že instituce a organizace "minulé éry" také dříve či později upadnou v zapomnění.

Zanikne blok NATO, Evropská unie, WTO, MMF. Možná zanikne i OSN, protože již nyní je to absolutně bezzubá, fiktivní organizace ve službách zájmů Západu.

Místo všech těchto starých odpadků se bude muset vytvořit něco nového, co bude mít skutečné řídící páky, a tedy i efektivitu a účelnost.

Organizace "Velké sedmičky" (dříve - G8, dokud nevyloučili Rusko), se podle plánu měla stát nástrojem pro vyvažování zájmů 7 největších ekonomik:USA, Japonsko,Německo, Francie Británie, Itálie,Kanada

Zatím však:

A. Tyto ekonomiky již nejsou největší (alespoň ne všechny)

B. Není tam žádné "vzájemné zvažování názorů a zájmů". Je tu jeden velký škrtič Ká a šest banderlogů, kteří sedí v kruhu s otevřenou pusou a dělají, co se jim řekne.

Která ze zemí je Banderlog a která lstivá krajta Ká, lze snadno uhodnout

Nový světový řád si samozřejmě vyžádá nové organizace. A možná, že současná "Velká sedmička" bude i nadále existovat, ale jako protiváha bude vytvořena jiná organizace.

A příkladný obraz této organizace byl nastíněn ve Státní dumě Ruské federace.

Předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin konkrétně nastínil okruh nové G8 takto:

Čína

Indie

Rusko

Indonésie

Brazílie

Mexiko

Írán

Turecko

Obecně již vidíme, že všechny tyto země se tak či onak staví proti vůli Spojených států. S Čínou a Ruskem je vše jasné. S Íránem ještě více.

Indie také nepodpořila americké sankce a pomáhá Rusku je obejít (ano, má z toho prospěch, ale ne každá země si to troufne. Německo třeba nemůže).

Totéž platí pro Turecko, které je sice v NATO, ale jako nešikovný kozák tam brání přijetí nových členů (pro Rusko je přijetí nevýhodné), nepřipojuje se k sankcím, nakupuje ruské zbraně, atd.

Mexiko nedávno také stávkovalo: my, říká, se nezúčastníme summitu zemí Ameriky, protože Američané tam nepozvali Kubu, Venezuelu a Nikaraguu (a tyto země jsou 100% pro Rusko).

Neslýchaná drzost. Takový "osobní názor" si nemůže dovolit ani Německo, ani Itálie, ani Japonsko. O vesnicích a osadách jako pobaltské země ani nemluvím.

Odpor proti USA ze strany Brazílie a Indonésie není tak markantní, ale alespoň dodržují neutralitu a Brazílii bych dokonce označil za "sympatizující" s Ruskem. Indonésie je v úzkém kontaktu s Indií a Čínou.

Celkové ukazatele uvedených 8 zemí jsou prostě úžasné:

V přepočtu na obyvatele se jedná o téměř 50 % světové populace (3,8 miliardy obyvatel). Zatímco současná "Velká sedmička" má celkový počet obyvatel méně než 10 % (770 milionů)

Podle rozlohy - 33 % veškeré pevniny bez Antarktidy (45 milionů km2). Rozloha současné G7 je 15 % země (21 milionů km2)

Z hlediska HDP - 37 % světové ekonomiky (55 bilionů dolarů). To je proti 30% u současné "sedmičky" (45 bilionů)

Nová organizace tedy bude:

o 22 % více v ekonomice

Plocha 114 % více

o 390% více v populace

A teď už se tomu opravdu dá říkat VELKÁ sedmička.

Pravda, osobně bych tam pozval i Nigérii a Egypt, jako největší představitele Afriky-nejutlačovanějšího, nejzdevastovanějšího kontinentu, který se takovým stal díky koloniální politice Evropy.

Celkem mají Nigérie a Egypt 2,3 bilionu dolarů HDP (více než Kanada) a 330 milionů lidí (jako Spojené státy). Jde tedy o poměrně významnou část lidstva, která má mimochodem s Amerikou své vlastní nevyřízené účty.


Nutno domyslet i trochu dál, než přímo řekl. To my umíme, zápaďané asi ne. Proto je tak otevřeně blbý.

30.5.2022, m. badatel

❗️❗️Šéf Pfizeru Bourla: FDA schválila čip, který bude informovat o tom, že pacient vzal tabletu❗️❗️

"FDA schválila první elektronickou pilulku, ve které je v podstatě biologický čip. Poté, co spolknete pilulku a ta se rozpustí ve vašem žaludku, vyšle signál, že jste si pilulku vzali."

Jak říkal veterinář Bourla již v roce 2018 - "Představte si možná využití". A my dodáváme - zejména v době, kdy se do vás systém neustále zoufale snaží něco dostat.

Zdroj FDA: https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-pill-sensor-digitally-tracks-if-patients-have-ingested-their-medication

Rovněž se podívejte na patent Pfizeru na čipování, o kterém jsme informovali již dříve, o který zástupci Pfizeru zažádali 30.11.2020 a schválen byl 31.8.2021., kde se na straně 24 patentové dokumentace dozvíme, že implementované monitorovací zařízení může mít formu čipu nebo elektrického obvodu :

https://patentimages.storage.googleapis.com/68/80/73/6a17a66e9ec8c5/US11107588.pdf

Video: https://odysee.com/@HUXLEY21:f/Bourla-o-%C4%8Dipech:6


Český Těšín Chraňme naše děti

29.5.2022, m. badatel

Někteří lidé očekávají, že se podvod s opičími neštovicemi bude odehrávat přesně jako COVID (s výlukami a povinným očkováním v zaměstnání a na různých místech). To je omyl. Nepřítel upravil svou strategii. Mnozí budou zaskočeni.

Namísto všeobecných výluk a nařizování očkování, které jsme viděli během COVID, budou tentokrát ve velké míře sledovat jednotlivce a jejich kontakty a zaměří se na ně dlouhými karanténami a očkováním. Použitá psychologie bude hrozivá a bude mnohem obtížnější jí odolat. Mnozí z těch, kteří se v prvním kole odmítli podřídit, se podřídí.

Očkování v kruhu znamená, že každý, kdo bude zachycen při vyhledávání kontaktů, bude zadržen speciálně vyškolenými týmy, izolován a donucen k přijetí vakcíny. V některých zemích bude na počátku použita síla, ale i v jurisdikcích, kde člověk není ze zákona povinen se podřídit, bude nátlak, který tyto týmy vyvinou, extrémní. Dlouhá karanténa bude další pobídkou k tomu, aby se člověk podvolil. Když jediným způsobem, jak se vyhnout prodlouženému domácímu vězení (a nakonec karanténním táborům), je přijmout očkování, lze dodržování předpisů dosáhnout i bez obecných příkazů (i když se jich v některých jurisdikcích možná dočkáme).

Toto cílení na jednotlivce a jejich izolace je z řady důvodů zhoubné. Zatímco všeobecné mandáty a výluky mají tendenci vyvolat všeobecné pobouření, vědí, že lidé nevyjdou hromadně do ulic, pokud se jich to zrovna osobně netýká. Mají v úmyslu si vás vybírat jednoho po druhém, počínaje těmi nejméně odolnými. Proto se v úvodním dějství zaměřili na gay komunitu. Gay komunita je v drtivé většině levicová. Většina této demografické skupiny vakcínu bez váhání přijme, stejně jako většina lidí z jejich sociálních kruhů. To umožní nepříteli vyřešit zádrhele v systému, než se začne zabývat těmi, kdo dělají problémy.

Někteří z vás se možná diví, jak proboha budou schopni dovést tuto klauniádu do takových extrémů. Vždyť opičí neštovice jsou velmi mírné a trvají jen několik týdnů. Nicméně už se pěstuje narativ, že na tomto konkrétním kmeni je něco neobvyklého. "Šíří" se rychleji než předchozí varianty a některé příznaky jsou neobvyklé. Ti z vás, kteří dávali pozor, vědí, že se jedná o zástěrku pro vedlejší účinky očkování proti COVID-19. Objevuje se množství autoimunitních kožních problémů, které vypadají jako neštovice, a vzhledem k zdecimovanému imunitnímu systému dochází u očkovaných k obnovení latentních virů, přičemž jedním z nejčastějších příznaků je pásový opar. Vzhledem k tomu, že diagnóza se odvíjí od podvodného PCR testu, lze vše přičíst opičím neštovicím.

A tady to začíná být ošklivé. Dlouhodobé vedlejší účinky prvních očkování COVID se teprve začínají projevovat a úmrtnost na všechny příčiny mezi očkovanými se již začíná nedat skrýt. Znamená to, že zatímco COVID začal jako ošklivá chřipka a skončil jako mírné nachlazení, Opičí neštovice se budou tvářit, že se vyvíjejí v něco naprosto strašlivého. Lidé onemocní a zůstanou nemocní. Jiní budou náhle umírat. Strach, který to vyvolá (a následná masová psychóza), způsobí, že se vám bude stýskat po starých dobrých časech COVID.

Důležitou součástí rovnice je nedostatek potravin a energie, který se rozjíždí ve stejnou dobu. Nejenže příděly poskytnou těm, kdo jsou u moci, mnohem větší páky, ale podvýživa a zima také fyzicky oslabí obyvatelstvo a učiní je náchylnější k nemocem. Výpadky elektřiny a internetu značně ztíží organizaci odporu a poskytnou krytí pro nejhorší zneužívání.

Již léta varujeme lidi, aby opustili města. Teď už víte proč. Toto je poslední příležitost k tomuto kroku. Brzy nebudou pohonné hmoty pro vozidla (a když hladovíte, můžete jít jen pěšky).

Tohle skončí válkou, ale ve válce jde o načasování. Nechte města hořet v dálce. Nechte nepřítele spotřebovat munici a oslabit jeho armádu. Počkejte si na správný okamžik.


29.5.2022, m. badatel

Jak jsem slíbil, vytvářím pojednání o způsobu, kterým nás kdysi dávno dostali na lopatu - abychom se z toho poučili a již na lep nesedali. Je to rozsáhlé, proto to dělím na samostatnější podkapitoly (za sebou podle logiky užité strategie).

- a další pokračování se připravuje.


Co je vlastně zač ten GLOBÁLNÍ PREDIKTOR aneb Plná funkce řízení od Nestora

28.5.2022, m. badatel

Každému, kdo se chce trošku dozvědět, kdo a jakým způsobem nás tady řídí, tedy proč je vytvářen ten podivný chaos, ve kterém se plácáme, doporučuji pozorně shlédnout tento film.

Má to české titulky a mluvčí je silně expresivní a také rychlý. Proto i doporučuji si případně nastavit pomalejší rychlost, případně občas zastavit a vrátit se.

Během cca 30 minut se však každý dozví důležité jádro z cca 3 knih zabývajících se neviditelným řízením světa a vlastně i států.

Jenže v současné době takovýchto schopných hráčů je více a ti to zvládají ještě lépe.


Svobodná buňka Opavská

28.5.2022, m. badatel

Milí přátelé a kamarádi, Svobodná buňka OPAVSKÁ vás zve na setkání s majitelem Zakázaného vzdělání a překladatelem Janem BUZKEM dne 2.6.2022 v 16.00 hod. v OPAVĚ! Využijte této výjimečné příležitosti a přijďte si popovídat o tom, "Kdo přinutil Hitlera přepadnout Stalina" (kniha N. Starikova, kterou přeložil a vydal J. Buzek, která už oslovila tisíce čtenářů a jejímž prostřednictvím se otevřely oči mnohým z nás), o tom, jak je řízena společnost, co je to válka obecně a hybridní válka zvlášť, kdo vítězí ve válkách a proč a také - KDY asi SKONČÍ VŠECHNY VÁLKY? Těší se na vás Jan Buzek a organizátoři Svobodné buňky OPAVSKÉ. Samozřejmě budete mít i příležitost seznámit se s koordinátory Svobodné buňky a přidat se ke skupině. Více informací o akci najdete v letáku 😎. Přeji vám příjemný i poučný zážitek a mrzí mě, že tam nemohu být s vámi, neb je to opravdu hóóódně daleko. Opavě a okolí ZDAR a mějte se krásně. Yveta


Krátké školení z finančnictví

24.5.2022, m. badatel

CELÁ PODSTATA MODERNÍHO BANKOVNÍHO SYSTÉMU

Ivan jde za Abramem a říká:

- Poslyš, Abrame, půjč mi na měsíc rubl.

- Žádný problém," odpoví Abram. - Dám ti rubl, ale za měsíc mi vrátíš dva a jako zástavu mi necháš svou sekeru. Dobře?

- Dobře.

Abram vezme sekeru a dá Ivanovi rubl. Ivan si vezme rubl, dojde ke dveřím a Abram mu řekne:

- Poslyš, Ivane, bude pro tebe těžké splatit dva rubly za měsíc?

- Ano, bude to těžké.

- Tak mi můžeš zaplatit polovinu toho, co mi dlužíš, hned teď.

Ivan vrátí rubl, vyjde ven a pomyslí si: "Žádný rubl, žádná sekera, ještě mu dlužím rubl, a hlavně, všechno je v pořádku!


23.5.2022, m. badatel

Po dodávke amerických húfnic M777 Ozbrojeným silám Ukrajiny vypukol na Ukrajine škandál.

Ako sa ukázalo, zbrane sa dodávajú bez veľmi dôležitého komponentu - digitálneho zameriavacieho systému, bez ktorého sa dajú použiť iba ako delostrelecké systémy predchádzajúcich generácií, nemôžu používať vysoko presné "inteligentné" strelivo a sú dokonca horšie ako staré sovietske D-30.

Ako sa ukázalo, nie je v tom žiadna chyba ani nedbanlivosť - Američania odstránili z vybavenia a zbraní tie prvky, ktoré by podľa ich názoru nemali padnúť do rúk Rusov, ak budú ukoristené. Tiež zo systému dronu "SwitchBlade" odstránili bloky výmeny informácií, bez ktorých ich nemožno použiť v automatickom režime a zasiahnuť cieľ niekoľkými dronmi naraz.

Dokonca aj z obrnených transportérov M-113 odstránili komunikačné systémy (ukazuje sa, že tieto archaické systémy sa stále používajú v americkej armáde, pričom sú niektoré z nich vybavené modernými komunikačnými prostriedkami).

Je jasné, že takáto nedôvera je pre ukrajinských nacistov urážlivá a okrem toho úplne tieto zbrane znehodnocuje, a teda, úprimne povedané, veľké výhody neponúkajú. Na úlohy sebadeštrukcie Ukrajincov, ktoré Západ pridelil nacistickému režimu, sa však celkom hodia.


23.5.2022, m. badatel

Kráľ je nahý: USA si budú musieť požičať peniaze, aby kyjevskému režimu odovzdali 40 miliárd dolárov

Uviedol to republikánsky senátor Rand Paul, ktorý sa predtým snažil zablokovať schválenie návrhu zákona o pomoci Ukrajine.

Najzaujímavejšie je, že si budú musieť požičať od Číny.

Viac informácií nájdete v článku na https://rusvesna.su/


23.5.2022, m. badatel

2021-12-19 - RETRO - SÍLA VZÁJEMNÉ SPOLUPRÁCE - jak Kuba přežila ropný zlom. Dokument jsem převzala ze stránek Taraka z YT a nadabovala. Tarakův komentář: Inspirující dokument pro nás všechny, pokud se dramaticky změní stávající civilizační model! - Když se v roce 1990 rozpadl Sovětský svaz, kubánská ekonomika zkolabovala. Během krátké doby se dovoz ropy snížil o polovinu a dovoz jídla o osmdesát procent. Lidé propadali beznaději. Tento fascinující a posilující film ukazuje, jak se dokázali dát dohromady, přijít s řešením a nakonec začít prosperovat i přes svoji sníženou závislost na importované energii. A zde odkaz na dokument s titulky: https://www.youtube.com/watch?v=XeL79WL4Z3Q

Děkujeme Tarakovi, film je opravdu silný. Doporučuji shlédnout video, je to lepší, ale tomu, kdo špatně vidí nebo má málo času, snad přijde vhod můj český "dabing" :).


23.5.2022, m. badatel

Hahaha, je to tu. Opičí neštovice můžete mít i bez běžných příznaků. Jak se tedy zjistí, že jste "nakažení"? Přeci PCR testem!


23.5.2022, m badatel

Súhlasím. Chcem poukázať na jeden fakt, ktorý sa moc neprezrntuje. Jedna z vakcín totiž obsahovala šimpanzí adenovírus. A touto sa vo veľkom opichaval pedagogický personál a ľudia nad 55 rokov. Vzhľadom na už dokázanú schopnosť s-proteinu k reverznej transkripcii vyvstáva otázka, či títo pokusné objekty sa nemohli stať senzitívnejšie na choroby typické pre primátov. Ale je to len zamyslenie, neberte to ako fakt. Čo by urobilo so spoločnosťou genocída učiteľov je na snadě.


Jen před několika týdny žila česká společnost novelou tzv. pandemického zákona. Vláda jej nakonec prosadila proti vůli Senátu ČR, proti názoru jeho ústavně-právního výboru i proti názorům řady právníků. Upozorňovali jsme na to, že tato novela ukrajuje lidem další práva a svobody a je cestou k totalitě. Vláda na naše připomínky reagovala souhrnem argumentů ve prospěch novely.

Vláda občany podvedla, aby prosadila novelu zákona, která zásadním způsobem popírá principy demokratického právního státu. Dokonce se nestydí zneužít ukrajinské tragédie k tomu, aby v omezování našich práv pokračovala. Zatím to činí nenápadně - spolu se správcem národní domény .cz (zájmové sdružení právnických osob CZ.NIC) znepřístupnila několik webových portálů údajně z důvodu obrany "národní bezpečnosti". Můžeme s obsahem těchto webů nesouhlasit, nesmíme jim ale upírat právo na zákonný postup. Místo něj je ale společnosti prezentován názor vlády, že v této extrémní situaci je nutné přijímat extrémní řešení. Není to pravda - ani nyní, dokonce ani ve válečném stavu, nesmíme rezignovat na vládu práva. A to se děje.


27.2.2022, m badatel

V době zahájení cenzury je jasné, že se darebáci začali bát (právem), že se jim to začalo vše hroutit.

Právě proto je nutné se o to více zajímat o informace ze zakázané druhé strany. Nezapomínejme, že nyní, když je pravda zakázána, jsou povoleny již pouze lži. Na každém záleží, kde pro sebe bude hledat odpovědi na své otázky a zda je nalezne. Cesta do pekla je vždy ta široká a pohodlná.


27.2.2022, m badatel


Ukrajina - propast mezi východem a západem: Systematické drancování Ukrajiny a agrese sil NATO ( VIDEO CZ, 86 min )


https://cz24.news/ukraina-propast-mezi-vychodem-a-zapadem-systematicke-drancovani-ukrajiny-a-agrese-sil-nato-video-cz-86-min/

Jak to bylo na Ukrajině za předchozích 8 let? Jak probíhaly přípravy základen NATO v zemi? Proč západ ani slůvkem nekritizoval nacifikaci Banderových stoupenců, ani perzekuci ruskojazyčné části obyvatel? Ruský zásah je vyústěním osmileté gradace a eskalace Ukrajiny. Na východě země vznikaly základny NATO, a řadu let tu operovaly americké výzvědné služby. Máme důkazy. Dokumentujeme výroky o sklonu k Nacismu politiků v Kyjevě. Masivní těžbu lesů v Bukovině ukrajinských Karpat. Zálusk na těžbu břidlicového plynu tzv. frakování. Ohromnou propagandu bývalé vlády Petra Porošenka. Plošné zákazy a blokování ruských webů. Kapitolu školství (příprava zákazu maďarských, rumunských a hl. ruských menšinových škol). Ekonomickou část (pokles produkce, kontrast Ukrajiny a EU, ztráta území, exportu do východních zemí atp. Detailní spolupráci české vlády s kyjevskou vládou (Stropnický, Poltorak, vojenský opravárenský podnik v Šenově na Novojičínsku, Tatra Kopřivnice) a rovněž zde pokrýváme i rozsáhlé americké základny po světě, přičemž se orientujeme nejen na hlavní základny v Asii, Austrálii, ale hlavně v Evropě, Slovensku a ČR (Náměšť nad Oslavou, Čáslav - letecké základny NATO, a příprava voj. prostoru Brdy viz rozšířená obec Jince.


27.2.2022, m badatel


Ukrajina a Slované obecně jsou zachraňováni nejen před nacisty

Již dříve bulharská investigativní novinářka Dilyana Gaitandzhieva pro REN TV řekla, že biologické experimenty prováděné Spojenými státy na vojácích různých zemí, včetně Ukrajiny a Gruzie, jsou potenciálně nebezpečné. Hovořilo se o vzniku nových údajů o práci amerických biologických laboratoří na území Ukrajiny, Gruzie a dalších států. Například se říkalo, že na jejich základně se pracuje na testování různých virů na vojácích.


25.2.2022, m badatel

Něco jako úřední věstník pro zveřejnění operací

A tam najdete vždy pro každý den jeden článek s názvem "Restored Republic via a GCR as of ... datum" s obrázkem Trumpa s dětmi. Rozkliknout a pak prohnat celou stránku překladačem.

https://operationdisclosureofficial.com/


20.2.2022, vb

Informace na téma živý člověk a Lidové shromáždění živých lidí stát Bohemia


Živý člověk

Bohemia


18.2.2022, m badatel


Referát o živém člověku 17.2.2022

Opět jsme se včera sešli, všichni příznivci, kteří měli čas, na naší základně ve volné zóně. Po první všeobecné informaci o našich aktivitách jsme se dále věnovali již seznámení pléna s dalšími podrobnými informacemi, které se podařilo sehnat k tématu Živého člověka. První informaci přednesl vladimír - souvisela s naší poslední aktivitou - návštěvou skupin, které se tím již více zabývají. Tato zevrubná informace ke stažení a prohlédnutí je zde 220217-Živý člověk1.pps.

Poté převzal slovo mirek a seznámil nás se vším, co se mu mezitím podařilo zjistit a poskládat do souhrnného obrazu - viz dále.
Téma je rozsáhlé a podkladů je mnoho, proto zde je dále uvedena hlavní kostra referátu s odkazy na další podrobnosti, které je dobré si rozkliknout a přečíst.

První informace se začaly objevovat již před lety na webu https://tadesco.org/. Rešerše (chronologicky uspořádaný soupis s tématem šířeji souvisejících odkazů) z tohoto zdroje je zde. Ty více důležité jsou zvýrazněny. Zde nyní jen to nejdůležitější:
- stěžejní článek byl
Jsem člověk, ne loď ztracená na moři. Základy přirozeného práva (07.06.2021), který byť v češtině, místy není až zcela srozumitelný. 


13.2.2022, VB

V HOLANDSKU A V RAKOUSKU SE VE VELKÉM VYLEPUJÍ PLAKÁTY ĎÁBELSKÉHO "VELKÉHO RESETU"

https://cz24.news/v-holandsku-a-v-rakousku-se-ve-velkem-vylepuji-plakaty-dabelskeho-velkeho-resetu-informovanost-lidi-raketove-roste-video/

HOLANDSKO/RAKOUSKO: Stále víc lidí chápe, co se děje. Politika se nepřipravuje v té které zemi, ale globálně, na setkáních globalistů v rámci summitů OSN, WEF, EU a dalších podvratných organizací. Volení politici jsou pak jen oddanými loutkami globalistů. Pokud se podíváte na plány Agendy 2030, tak ty jsou v souladu s plány Velkého resetu, přičemž v současné době jsou plně realizovány. To, co byly ještě nedávno konspirace, se postupně stává skutečností. 


Pandemický zákon - a co dál?
Co je nutné udělat, abychom přestali být otroky a vazaly...
Hosté:
Vladimíra Vítová - předsedkyně ANS
Marek Adam - 1. místopředseda ANS 


2022-02-03 - Vladimíra Vítová_Michal Svatoš_Marek Adam

Témata:

1. Energetická situace v ČR a vliv Německa (elektřina, plyn) 

2. Sněmovnou schválený pandemický zákon

Vladimíra Vítová - předsedkyně ANS
Michal Svatoš - český historik, vlastenec, informující bez pozlátka o všech proti lidských a protinárodních špinavostech, které se u nás a ve světě dějí                                                                                                                                                                            Marek Adam - 1. místopředseda ANS

Upozornění k přehrávání:

Na tomto přehrávači dochází k tomu, že vždy po cca 10 minutách se zastaví (zasekne). Nutno najet myší do pole přehrávače (červeně vyznačeno), ale ne moc blízko liště a kliknout na klávesnici na šipku vpravo.


7.2.2022, M badatel

UCLG - chobotnice globální moci


Ta jednotlivá chapadla si ani nemusí uvědomovat, čemu napomáhají, čemu slouží. Vlastně je to cílem, protože každý člověk má své svědomí, rodinu i vlast. Oni nesmí vědět, jaké jsou konečné cíle, na čem se podílí. Někdo si toho není vědom vůbec, někdo třeba částečně ano, ale stojí mu to za to. Podle mne si však nikdo z nich, nedokáže dát dohromady celou skládanku a svůj podíl na ní.

Jako příklad vám uvedu dnešní zdravotníky. Oni vědí, že ve zdravotnictví není všechno, jak by mělo být, že tam dnes místo zdraví lidí hrají prim peníze. Nikdo z nich však si nedokázal představit, že by bylo možné něco takového, jako celosvětová masová "vakcinace" látkou, která přinejmenším nepomůže a přinejhorším zdraví dokonce poškodí. Stejné je to v řízení na všech úrovních, pokud nesedíte úplně nahoře a netaháte za ty jednotlivé nitky! 

Komentář MB:

Poměrně důležitá informace pro všechny. Aneb, co ještě jiného si ti darebáci na nás připravili, ale zatím neaktivovali - a jak se možná budeme ještě divit.

Doporučuji se podívat i do diskuse a odkazů.


7.2.2022, M badatel

Studnice znalostí nové spravedlivé společnosti

https://ksbzdroje.cz/

Knihy, analýzy, rozhovory, audioknihy a mnohé další zdroje informací o Koncepci Společné Bezpečnosti. Vše volně ke stažení, podané na "stříbrném podnose".

KSB je metodologie, která pomáhá správně identifikovat a pochopit procesy ve společnosti. Po shlédnutí úvodních videí a přečtení první knihy už na svět kolem nikdy nebudete nahlížet stejnýma očima. 

Komentář MB:

Když selhává praxe, je čas vrátit se k teorii.

Věděl jsi například, že nad ideologiemi jako kapitalismus, feudalismus, socialismus je další vrstva řízení, které je úplně jedno, který "ismus" si dav zvolí? Jde pouze o zachování moci a to bez monopolu na informace nejde. A právě část z těchto vědomostí najdeš v knihách KSB.

Díky za sdílení


7.2.2022, M badatel

Valentin Katasonov: Očkování proti covidu - sebevraždy pojišťovny neřeší

"Nejen lékařská aféra, ale také podvod na finančním a kapitálovém trhu".

https://www.pokec24.cz/nezarazene/valentin-katasonov-ockovani-proti-covidu-sebevrazdy-pojistovny-neresi/

Komentář MB:

První případ tohoto druhu se odehrál ve Francii na konci loňského roku.

Bohatý, postarší podnikatel z Paříže (jméno média neuvedla) zemřel na následky injekce "vakcíny proti covidu". Tento milionář měl životní pojistky na velké částky (ve prospěch dětí a vnoučat). Příbuzní požádali pojišťovnu o odškodnění a byli odmítnuti.

Byl to dosti vzácný případ, kdy lékaři nezpochybňovali příčinnou souvislost mezi injekcí a smrtí, vše bylo příliš zřejmé. Argumentem pojistitele při odmítnutí bylo to, že pojistná smlouva nepočítá s takovým případem, jako je použití experimentálních léků klientem. Spor se dostal až k soudu. K případu se připojili zkušení právníci a dovedli argumentaci pojistitele do finálního závěru: smrt dotyčného klienta by měla být kvalifikována jako sebevražda. Soud se přiklonil na stranu pojišťovny.

Zde je úryvek z verdiktu soudu:

"Vedlejší účinky experimentální vakcíny se zveřejňují a zesnulý nemohl tvrdit, že o tom nic nevěděl, když vakcínu dobrovolně užil. Ve Francii neexistuje žádný zákon ani nařízení, které by vyžadovalo, aby se očkoval. Proto je jeho smrt v podstatě sebevražda."

Dále:

"Soud uznává pozici pojistitele, který s ohledem na údajné vedlejší účinky, včetně smrti, oprávněně považuje účast [zesnulého] v experimentu třetí fáze... za dobrovolné přijetí smrtelného rizika nekrytého smlouvou a právně uznaném sebevraždou. Rodina podala odvolání. Postoj pojistitele je však uznáván jako přesvědčivý a smluvně správný, protože toto známé fatální riziko je právně považováno za sebevraždu, protože klient byl upozorněn a souhlasil s tím, že dobrovolně podstoupí riziko smrti, aniž by k tomu byl nucen nebo to byla povinnost".


7.2.2022, P

2022-02-04 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události

Nejvyšší správní soud to práskl a je to venku, proč Fialova garnitura tak moc a zoufale s křikem tlačila

https://odysee.com/@radiosvstudiotapinradio:5/panvk-216:4